Salvati-ma de aici, Generala 2 de James Patterson – recenzie

Descriere:

După un an şcolar cu adevărat naşpa, Rafe Khatchadorian de-abia aşteaptă clasa a şaptea. A fost admis la Şcoala de Arte din Marele Oraş şi îşi imaginează că acolo e o zonă liberă, fără matematică, fără istorie. Nimic mai fals!

Competiţia e mai acerbă decât putea el să-şi închipuie şi, ca să-şi câştige o reputaţie bună printre colegii de clasă, trebuie să găsească o cale să-şi transforme viaţa – din plictisitoare, cum e acum, într-un izvor de inspiraţie pentru propriile lucrări. Metoda pe care o adoptă? Operaţiunea Trăieşte intens! Tot ce n-a mai făcut niciodată până acum va face de-aici înainte: de la a învăţa să joace poker şi până la a merge să viziteze muzee de artă modernă.

Dar când o nouă misiune îi dezvăluie lui Rafe secrete legate de propria familie, el este nevoit să hotărască dacă acceptă ca lumea lui să se prăbuşească sau dacă trebuie să lupte ca acest lucru să NU se petreacă…

Recenzie:

Daca prima carte din serie mi-a placut enorm, volum doi e si mai bun. Dupa incendiul de la restaurantul masei sale Rafe se muta impreuna cu familia si deci, clasa a 7-a si-o va petrece la o scoala de arte mult mai pretentioasa. Doar ca Rafe se plictiseste si de aceasta data, si decide impreuna cu Leo sa inceapa Operatiunea Traieste intens. In volumul de fata se contureaza viata lui Rafe, aflam ce s-a intamplat cu tatal lui, dar veti avea parte si de rasturnari de situatii inedite. O care pentru copii, dar nu numai pentru ca si un adolescent in aminteste din placere de anii petrecuti in scoala Generala.

Punctaj: 5/5

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s