Nu-i asa ca este geloasa? de Melissa de la Cruz – recenzie

Sinopsis:

Ele au tot – bani, frumuseţe, popularitate, orice le doreşte inimioara lor, aflată într-o cutiuţă din platină.

Iar după manevra neaşteptată şi inteligentă a lui Lauren Page de la petrecerea VIP din toamnă, aceasta a ajuns să fie atât de lipită de Ashley Spencer, Ashley numărul unu, încât ai putea spune că a devenit perechea ei de colanţi preferată.

Însă vestea unui website nou apărut, total misterios, http://www.AshleyRank.com, se răspândeşte precum gripa în februarie şi, pentru prima oară de când erau la grădiniţă, orice fată poate participa la cursa pentru popularitate.

Lauren Page vede în asta un mod de a pătrunde în cercul lor, Ashley Li şi Ashley Alioto o cale de a urca pe scara socială, iar Ashley Spencer doar o modalitate de a demonstra că nu e loc pentru nimeni altcineva în afară de ea însăşi în vârful clasamentului.

Recenzie:

Volumul 2, o noua aventura Ashleys mai precis aparitia celor 4 intr-o emisiune tv dar si infintarea site-ul AshleyRank unde fiecare fata din clasa este votata de colegii ei.  Actiunea este foarte interesanta insa destul de prezibila pe alocuri, iar la final in loc sa fiu surprins de ce se intampla a fost cam plictisit. Unele evenimente din noi spun eu sunt exagerate pentru niste fete de 12 ani, dar lumea se schimba;) Ii dau 3.5 deoarece primul volum mi s-a parut putin peste acesta.

Rating: 3.5/5

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s