Aniversare cu nabadai de Melissa de la Cruz – recenzie

Sinopsis:

Ashley Spencer consideră că ziua ei este cel mai important eveniment după… în fine, OK, e pur şi simplu cel mai important eveniment, şi punct!

De aceea, când lista invitaţilor este întocmită, rezultatul este un adevărat Who’s Who al celor mai cool adolescenţi din San Francisco. Iar pentru cei care nu ştiu dacă se află sau nu printre preferaţi, petrecerea aceasta în mod sigur va trasa hotarele indiferenţei cu tuşul cel mai clar şi de neşters.

Ashley vrea să arate că există un motiv pentru care ea s-a aflat în vârful piramidei sociale întreaga ei viaţă şi nu are de gând să se lase detronată de un clasament apărut pe un website jalnic. În acelaşi timp, i-ar plăcea să rezolve şi problema pierderii iubitului. Oare i se vor împlini toate dorinţele de ziua ei? Sau mai degrabă, fiind petrecerea ei, va putea face şi-o nebunie, dacă aşa are ea chef?

 

Recenzie:

Lume, lume se apropie cea mai asteptata petrecere a anului, Ashley implineste 13 ani, toata lumea este invitata, sau nu? Cam in jurul acestei fraze s-a invartit volumul 3  care pe langa mega petrecerea aniversare, a avut o multa dragoste. AA,Lili,Lauren au fiecare cate un iubit, sau doi, in cazul lui Lauren cu care isi fac de cap, dar cand adevarul iese la iveala isi vor putea continua relatiile? Penultimul volum din serie este poate cel mai bun dintre cele 4, trebuie sa il citesc si pe ultimul, dar cu siguranta este cel mai complex de pana acum cu situatii neprevazute si interesante.

Rating: 4.25 :D/5

 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s