O noua senzatie in scoala, Ashleys 1 de Melissa de la Cruz – recenzie

Sinopsis:

Gaşca Ashleys este cea mai tare şi trage toate sforile la Şcoala particulară pentru fete a domnişoarei Gamble, din San Francisco. Cele trei tinere sunt superbe, bogate, cu un gust impecabil pentru ce e mai nou în modă – şi da, aşa e, pe toate le cheamă Ashley!

Lauren Page a fost colegă cu ele de când se ştie, iar cele trei „vedete” ar putea să aibă totuşi o amintire vagă despre ce feste i-au jucat acesteia la grădiniţă… dar asta numai dacă sunt puse să facă un efort de memorie.

Însă Lauren Page nu mai este fetiţa timidă de odinioară. Şi deşi şi-a schimbat cu totul lookul – de la hainele de mâna a doua la garderoba de mare clasă de pe podiumurile de modă (având acum chiar şi o asistentă personală pentru shopping!), pe dinăuntru a rămas aceeaşi persoană. Iar acea persoană s-a cam săturat de toate fiţele celor din jur.

Rating: 4/5

Recenzie:

Eticheta cartii: carte de citit intr-o zi, numai buna pentru a te racori. Da, da ati auzit foarte bine m-am apucat ieri de carti si printre alte treburi am terminat-o destul de repede. Mi-a placut, chiar foarte mult, nu i-am aocrdat 5 puncte pentru faptul ca unele scene nu mi se par destul de credibile pentru 4 fete de 12 ani. Poate ca autoarea trebuia sa le dea o alta varsta, undeva in jur de 15,16 ani, asa era perfect. Dar sa revenim la poveste, una deloc complicata dar care te tine in supans pana la final.

-Oficial iubesc seria inca de la primul volum, sper ca celelalte sa fie si mai bune pentru a le acorda punctajul maxim.-

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s