NUMAI FETELE PUTERNICE SUPRAVIEŢUIESC

GLOSS, GLAMOUR ŞI O JUNGLĂ DE INTRIGI, volumul 4 din seria ASHLEYS de MELISSA DE LA CRUZ –  din 24 iulie împreună cu revista Bravo Girl

Planul lui Lauren Page era simplu: să treacă printr-o transformare spectaculoasă, să intre în gaşca Ashleys şi apoi să o distrugă complet din interior.

Singura problemă este că, ajunsă acum una dintre „reginele” clasei a şaptea, Lauren nu mai este atât de sigură că vrea să-şi ducă planul la îndeplinire – mai ales pentru că Sadie, care-i fusese cândva cea mai bună prietenă, şi-a făcut şi ea un plan să răstoarne supremaţia celor trei Ashley.

Acum, obiectivul lui Lauren s-a schimbat: trebuie să salveze gaşca Ashleys! Însă cum Ashley şi-a luat ca prieten un băiat oarecare şi fără un sfanţ, Lili nu mai vrea să audă de machiaj şi haine la modă, iar A.A. nu mai crede în loialitatea lui Ashley, se mai poate face oare ceva? Sau gaşca Ashleys se va destrăma cu adevărat?

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul autoarei  http://melissa-delacruz.com/.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la NUMAI FETELE PUTERNICE SUPRAVIEŢUIESC

  1. În rest am lenevit pe canapea şi am ascultat SlipKnoT şi m-am uitat pe Discovery la Top Gear. Ce să şi faci? Apoi mi-am pierdut timpul la calculator, încercând să găsesc jocuri noi, dar nu am reuşit. Şii , mda, am o viaţă plictisitoare. Deşi era plăcut afară nu am ieşit, nu prea aveam chef oricum. Well, acum este 1 dimineaţa , deci practic am trecut la o nouă zi , şi sunt home alone de ceva timp :3 . Am stat pe un site cu Emy şi am vorbit cu străinii. Am învăţat că sunt „amazing” :D. That made my day.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s