Rapirea, Cele noua vieti ale lui Chole King de Liz Braswel – recenzie

Sinopsis:

Pentru Chloe King, viaţa devine din ce în ce mai palpitantă. Ea nu este nicidecum o adolescentă oarecare, iar faptul că se dovedeşte a fi descendenta unei rase mitice de feline o transformă în ţinta principală a războinicilor din Ordinul A Zecea Lamă.
O povară greu de dus pentru o fată de şaisprezece ani, dar destinul ei este pecetluit şi trebuie să se împlinească. Ea este Aleasa şi trebuie să-şi salveze semenii, chiar cu preţul sacrificiului suprem. Dar să nu uităm că are nouă vieţi!

Citeste aici recenzia primului volum!

Recenzie:

Spre deosebire de primul volum care nu prea a fost nu stiu ce mare lucru, in acest volum actiunea este mult mai alerta, mai complexa. Chloe face parte din civilizatia Mai care o tin departe de casa, de mama ei si de Paul si Amy. Traieste intr-o casa in care prietenii isi fac cu greu aparitia, pana cand o cunoaste pe Kim care o ajuta sa iti descopere originilesale. Ce mi-a placut foarte mult la acest volum a fost faptul ca este foarte simplu scris, fara pasaje care sa iti mentina atentia ocupata. Finalul te lasa sa iti doresti sa ai in mana urmatorul volum care sper sa fie tot mai bun.

Punctaj:

4/5

Comanda:

Comanda acum cartea  la doar 34.9 lei. Click aici!

Despre autoare:

ELIZABETH J. BRASWELL este o autoare americană de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului.
Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell. Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriile Cele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şi The Big Empty, romanele Snow şi Rx, precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories.
Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.

 

 

 

 

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Rapirea, Cele noua vieti ale lui Chole King de Liz Braswel – recenzie

  1. Mi-a placut tare mult primul volum si abia astept sa il citesc si pe aceasta!

  2. Alecsa All zice:

    Actiunee!! Imi place. Chiar vreau sa citesc cartea 🙂

  3. mie mi-a placut serialul, cartile n-am avut ocazia sa le citesc

  4. Carla♥ zice:

    deci dupa cum incercam sa spun in postul anterior:))..mi-a placut primul volum si mi-ar place sa il citesc si pe cel de al doilea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s