Pe jumatate moarta de Kim Harrison – recenzie

Titlul cartii: Pe jumatate moarta

Titlul original: One dead, twice shy

Editura: Leda

Comanda: click aici.

Rating: 4.5/5

Descriere:

Balul de absolvire al lui Madison a fost mortal – la propriu. Din cine ştie ce motiv, ea a fost ţinta unui spintecător al întunericului – da, genul acela de spintecător – decis să scape de ea, cu trup şi suflet. Dar, înainte ca spintecătorul să-şi încheie treaba, Madison a reuşit să-i ia amuleta ciudată şi strălucitoare şi să scape.

Acum, e captivă pe Pământ – moartă, dar nu dispărută. Cumva, amuleta îi oferă iluzia unui corp, permiţându-i să trăiască la limita dintre viaţă şi moarte, undeva între acum şi ceea ce urmează. Nu ştie de ce, spintecătorul întunericului e pe urmele ei, dar ea n-are de gând să stea cu mâinile în sân şi să lase soarta să-şi urmeze cursul.

Cu puţină ingeniozitate şi cu ajutorul unui spintecător al luminii (unul dintre tipii buni! poate…), dar şi al băiatului de care e  îndrăgostită, precum şi al (o, da!) îngerului ei păzitor, Madison e gata să-şi ia destinul în propriile mâini o dată pentru totdeauna, înainte ca acesta să o controleze pe ea.

Asta dacă ea crede în asemenea lucruri.

Recenzie:

Cand am vazut ca apare cartea la Corteens nu am avut nicio reactie in special. Coperta era draguta, descrierea suna destul de promitator. Am primit cartea si m-am pus pe citit, am inceput-o la scoala in ultima saptamana si am terminat-o abia acum cateva zile [nu am prea citit de Craciun]. Un lucru pot spune de la inceput, chiar nu ma asteptam sa fie o carte atat de alerta, actiunea se concentreaza asupra lui Madison care a murit si acum cu ajutorul unei amulete furate ii este creata o senzatie care inca are un corp uman. Lumea de dincolo este impartita in fiinte bune, dar si unele rele. Madison se confrunta cu spintecatorii si incearca sa supravietuiasca in aceasta lume. Pe de alta parte, se simte tot mai atrasa de colegului ei de la scoala, Josh. Cartea a fost foarte interesanta, destul ca sa astept urmatorul volum, insa nu destul ca sa ii acord puntaj maxim.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s