Sherlock Holmes: A Game of Shadows – recenzie

Numele filmului: Shelock Holmes: Jocul umbrelor

Data aparitiei: 2011

Rating: 5/5

Descriere:

Prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort,iar din elementele de probă Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce că prinţul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.

Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia

Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas înainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, dacă reuşeşte, va schimba cursul istoriei.

Recenzie:

Am zis ca tot sunt in vacanta, sa profit si sa merg la un film. Eram intre Sherlock si Puss in buts. In final am ales primul si nu regret deloc. Inca din primele secunde ale filmului am fost cucerit de decorurile construite pentru aceea epoca. Umorul lui Sherlock este absolut genial, poate asta se datoreaza si actorului, dar totul a fost pefect. Actiunea se bazeaza in jurul profesorului Moriarty care cu viclenia sa construieste un puzzle uman care porneste de la printul mostenitor al Austriei, insa nimeni nu stie unde se termina. Dibaciul detectiv, intalneste o vrajitoare Sim care, presupune el, va fi urmatoarea victima a profesorului. Calatorind prin Franta, Germania si Anglia, Holmes reuseste intr-un final sa il invinga pe Moriarty. Finalul a fost genial, si merita vizionat 100%, eu zic sa va grabiti si sa mergeti la cinema sa il vedeti, merita!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s