Inca 2 volume din seria Vampirii sudului impreuna cu revistele Bravo si Bravo Girls

Cei de la Bravo s-au hotarat sa continue publicarea seriei Vampirii sudului, editie de chiosc.

Morti cu totii din 7 noiembrie:

Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat să fie înconjurată de tot felul de teriantropi, vârcolaci, zâne şi vampiri, cu întregul lor alai de probleme. Chiar şi ea are însă o limită. Pe lângă faptul că luptă acum să se împace cu noul bărbat din viaţa ei – frumosul vârcolac.

Quinn –, trebuie să facă faţă unei importante reuniuni a vampirilor. Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii morţilor vii din centrul Statelor Unite, se anunţă a fi foarte tensionată. Regina vampirilor din Louisiana se află într-o situaţie critică, întrucât puterea ei a avut de suferit în urma trecerii uraganului Katrina.

Cu alianţe secrete şi înţelegeri ascunse pe ordinea zilei – şi a nopţii –, Sookie trebuie să hotărască de care parte se află. Iar alegerea ei poate însemna supravieţuire sau catastrofă totală…

Seria Vampirii Sudului stă la baza serialului TRUEBLOOD,o producţie originală HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pământ SRL.

 

Mai rau decat moartea din 15 noimebrie:

Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, îşi revine de pe urma celor două dezastre: uraganul Katrina şi măcelul provocat de bomba detonată la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este întreagă, dar încă în stare de şoc. Prea mulţi vampiri fuseseră ucişi sau răniţi, iar iubitul ei, vârcolacul Quinn, se numără printre dispăruţi. Între vampiri şi vârcolaci tot nu e pace, mai sar scântei şi se produc crime. Iar Sookie, prietenă a haitei şi legată prin sânge de Eric Northman, liderul comunităţii locale a vampirilor, este prinsă în vârtejul acestor conflicte. Va înfrunta din nou pericole, chiar moartea… şi, încă o dată, trădarea fiinţei iubite.

Iar când totul se va termina, viaţa ei va fi schimbată pentru totdeauna… Să savurăm deci încă o cupă din cocktailul de fantezie, senzualitate şi suspans oferit de Charlaine Harris!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s