Caderea, Cele noua vieti ale lui Chole King

Titlul cartii: Caderea

Titlul seriei: Cele noua vieti ale lui Chole King

Autor: Celia Thomson

Editura: Leda

Comanda: aici.

Punctaj: 3/5

Sinopsis:

Chloe King este o fată obişnuită. Merge la şcoală, îşi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se ceartă cu mama ei, şi se îndrăgosteşte de un băiat… sau doi.

Dar, înainte de a împlini şaisprezece ani, descoperă că i se întâmplă multe lucruri ciudate: îi cresc gheare de pisică, vede perfect pe întuneric, devine tot mai agilă, iar când cade din cel mai înalt turn din San Francisco moare, după care învie.

Pe măsură ce descoperă adevărul despre originile ei, totul devine o luptă pentru supravieţuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are încă opt vieţi. Dar oare îi vor fi suficiente?

Recenzie:

Atat pot spune: un inceput interesant de serie. Autoarea a creat o lume cu totul noua in care nimic nu pare neobisnuit. Chloe e o simpla adolescenta din vremurile noastre care din cand in cand mai gusta si o marijuana. Are 2 foarte buni prieteni: Amy si Paul si treptat se indragosteste de, atentie, nu unul, si ci doi baieti: Alek, un coleg de scoala si Brian un tip aparent normal. Desi totul pare normal, caderea lui Chloe din varful unui turn fara a pati nimic o alerteaza si treptat incepe sa descopere ca atunci cand este nervoasa ii apar gheare si incearca sa afla ce se intampla cu ea. Intr-un ritm destul de alert eroina isi defasoara actiunile sub un decor plin de actiune, dragoste si fantasy.

Despre autoare:

ELIZABETH J. BRASWELL este o autoare americană de urban fantasy. S-a născut la Birmingham (Marea Britanie) şi a studiat la Brown University (SUA). Meseria ei de bază este ingineria, dar are şi o licenţă în egiptologie. O perioadă a lucrat ca inginer, apoi producător de jocuri video, după care s-a dedicat în întregime scrisului.
Îşi semnează cărţile cu diverse pseudonime – Liz Braswell, Celia Thomson, J.B. Stephens, Tracy Lynn, E.J. Braswell. Volumele ei s-au bucurat de un deosebit succes în rândul tinerilor cititori. Până în prezent a publicat seriile Cele nouă vieţi ale lui Chloe King (acum şi un serial produs de ABC Family) şi The Big Empty, romanele Snow şi Rx, precum şi povestiri horror în revista Amazing Stories.
Locuieşte la New York, este căsătorită şi are un copil.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Caderea, Cele noua vieti ale lui Chole King

  1. Rossana zice:

    Oare aici trebuia sa ajung???

  2. Pingback: Rapirea, Cele noua vieti ale lui Chole King de Liz Braswel – recenzie « Books Corner

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s