Recenzie Gossip Girl

Titlu carte: Gossip Girl

Titlu serie: Gossip Girl

Autor: Cecily Von Ziegesar

Editura: Nemira

Punctaj: 4/5

Sinopsis:

Bine ati venit in Upper East Side, cartierul sic din New York, unde locuiesc Blair si prietenii sai. Sunt tineri, sunt bogati, sunt frumosi si traiesc la extrem. Merg la cele mai scumpe scoli private din NY, iar principalele lor scopuri in viata sunt sa intre la Yale sau Harvard si sa aiba nunti luxoase.

Bine ati venit in lumea geloziei, a invidiei si a tradarilor unde se innoada si se deznoada iubirile si prieteniile. Toate acestea se intampla sun vigilenta misterioasei Gossip Girl care observa tot, stie tot si povesteste tot.

Recenzie:

Desi la editura Nemira titlul s-a epuizat eu am facut rost de el de la biblioteca. A fost o lectura foarte usoara, am citit cartea in doar o zi. Povestea narata este un cocktail de personaje cu temperamente total diferite si care isi petrec zilele ca orice adolescent in New York: consumand droguri si alcool, cuplandu-se cu un nou amic sau deopotriva cu vechii prieteni, confrundandu-se cu probleme din familie. Prin asta trec Blair, Serena, Jenny si prietenii lor in primul volum al seriei. Putem spune ca acest prim volum este ca o poarta care abia se deschide pentru aventurile ce vor urma in volumele urmatoare. Ce mi s-a parut foarte interesant este faptul ca din cand in cand apare asa numita Gossip Girl care relateaza instantanee din viata personajelor si dar vorbeste prin mailuri cu cititorii fideli ai site-ului unde ea scrie.

 

Despre autoare:

Cecily von Ziegesar s-a nascut in 1970 la New York. Dupa ce a absolvit Colby College, Cecily von Ziegesar a lucrat timp de un an la un post de radio din Budapesta, apoi s-a întors in Statele Unite pentru a urma cursurile de creative writing la Universitatea din Arizona. In 2002 a inceput sa publice seria Gossip Girl din care au fost publicate pana in prezent treisprezece volume. Seria a fost tradusa in treizeci si trei de tari si a devenit un fenomen international.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Recenzie Gossip Girl

  1. Shadowbooks zice:

    Si eu vreau sa i-mi cumpar cartea sa o citesc, desi am multe altele inaintea ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s