Nesatul de L.J.Smith & co – recenzie

Nesatul reprezinta al treilea volum din seria Jurnalele lui Stefan. De data aceasta actiunea se petrece in New York unde Stefan descopera ca nu este singurul vampir din oras.

Intr-un final se intalneste cu Damon, din nou, pe care il gaseste stabilit la o mare familie din oras cucerind una dintre fetele capului familiei. Damon il constrange pe fratele sau sa se casatoreasca cu Lexi, cealalta fiica a magnatului pentru ca sa le i-a toti banii.

Insa vampirii intervin, si familia este omorata toata. Stefan este din nou mahnit de comportamentul lui Damon si spera ca cei doi nu se vor mai intalni niciodata.

Sa fie oare asa?

 

După ce fratele său îl trădează la New Orleans, Stefan caută un nou început în Manhattan. Jurând să nu mai facă rău niciodată vreunei fiinţe umane, el bântuie străzile New Yorkului, încercând să dispară în haosul marelui oraş. Dar tocmai când crede că a lăsat trecutul în urmă, Stefan descoperă că nu va putea niciodată scăpa de fratele lui.

Căci Damon are planuri mari pentru fraţii-vampiri Salvatore… fie că-i sunt pe plac lui Stefan, fie că nu. Împreună, ei fac senzaţie la New York. Când isprăvile lor ajung în paginile mondene ale ziarelor, un vechi duşman îşi face apariţia: unul pornit să se răzbune.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Nesatul de L.J.Smith & co – recenzie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s