Concurs Libris – rezultate

Am stat azi si am citit si recitit toate compunerile. V-ati inscris destul de multi la acest concurs si vreau sa va spun ca mi-a fost foarte greu sa aleg o compunere. Am eliminat pana cand au ramas 3. 3 compuneri care m-au facut sa vreau sa citesc cartile respective. Acestea au fost scrise de catre: Bad Codruta, Matacuta Andreea si Andrei Maria. Pana la urma m-am decis si impreuna cu cateva ajutoare am ales: castigatoarea acestui concurs si-a dorit foarte mult cartea „Diana, asa cum a fost” si este Andrei Maria. Felicitari, te rog sa imi trimiti datele tale prin formularul din dreapta blogului  pentru ca cei de la Libris sa iti trimita cartea. Si in incheiere va las compunerea castigatoare:

     Cartea pentru care doresc să particip la concurs este “Diana, aşa cum a fost”, o carte despre viata prinţesei de Wales dincolo de actele de caritate, zâmbete si glamour, deoarece încă de când eram mică iubesc Anglia şi tot ce ţine de ea inclusiv monarhia britanică. Puţine personalităţi din secolul nostru au înflăcărat atât de mult imaginaţia oamenilor şi au atins atâtea suflete precum Prinţesa Diana.

În iulie acest an, dacă încă ar fi trăit, Prinţesa Diana ar fi împlinit 50 de ani. Din nefericire însă aceasta a decedat în anul 1997 într-un tragic accident rutier în Paris, în timp ce era urmărită de papparazi. Simbol al eleganţei şi generozităţii, prinţesa este adorată şi astâzi de milioane de oameni. Am urmărit multe documentare despre viaţa acesteia şi munca căreia îi era devotată, dorind să ajute şi să aline durerea cât mai multor persoane.

Prinţesa Inimilor, asa cum a fost numită, a fost diferită de ceilalţi membri ai familiei regale britanice fiind mult mai deschisă şi caldă cu persoanele aflate în suferinţă, un model demn de urmat, o prinţesă adevărată şi nu doar cu titlul. O prinţesă care a arătat întregii lumi că orice vis poate deveni realitate şi ca poţi ajuta oamenii dacă îti doreşti cu adevărat.

Despre Diana s-au spus multe, şi bune şi rele (misiuni umanitare, bulimie, relaţii extraconjugale). S-au speculat multe privind viaţa sa intimă şi fiecare revistă a încercat să capteze o anumită ipostază a personalităţii sale strălucitoare. Asemenea presupuneri nu vor lua sfârşit niciodată.

Diana a fost o suflare de aer proaspăt în prăfuita monarhie britanică. Era o tânără cu care se puteau identifica toate englezoaicele: iubea muzica pop, sportul, distracţia, îşi adora copiii pentru care era atât mama, cât şi prietenă, nu ţinea la eticheta prea strictă de la curte şi avea darul de-a înveseli ziua oricui cu un zâmbet. S-a dedicat cu pasiune operelor caritabile, care până la ea aveau aerul obosit al unei obligaţii de serviciu pentru familia regală.

Cartea pe care mi-o doresc este scrisă de Paul Burell, intendentul şi valetul Dianei, care a lucrat pentru familia regală timp de peste 20 de ani. În timp, relaţia sa cu prinţesa de Wales, în urma dovezilor constante de ‘credinţă’, s-a transformat până la stadiul de confident, persoană de încredere. Încredere care nu a fost trădată nici în acest bestseller şi multe lucruri, după cum susţine autorul, vor rămâne nedezvăluite, chiar dacă sunt sugerate. Este o carte despre viaţă, o carte care te face să cunoşti personaje ilustre şi de aceea mi-o doresc aşa de mult.

Citind această carte voi petrece câteva ore fascinante după zidurile înalte ale castelelor monarhiei britanice.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Concurs Libris – rezultate

 1. Dana zice:

  Felicitari!!
  Lectura placuta!

 2. Marya. zice:

  Multumesc! Am trimis datele prin formular, sper ca le-ai primit.

 3. yoana17yoana zice:

  Felicitari!
  Lectura placuta !! Ma bucur ca ai castigat cartea pe care ti-ai dorit-o

 4. Darkflayer zice:

  felicitari

 5. ioanaraluk95 zice:

  felicitari :*:*:*:*:*
  lectura placut 😉

 6. RRoxana zice:

  Felicitari! Nu am avut rabdarea sa citesc toata compunerea, dar doar dupa lungimea ei, imi dau seama ca ti-ai dorit cu adevarat aceasta carte!

 7. Andreea zice:

  Felicitari!

 8. Alle zice:

  Felicitari! Lectura placuta!

 9. Pingback: Diana, asa cum a fost – Paul Burrell « Books Corner

 10. anuska21 zice:

  felicitarile mele sincere si lectura placuta!

 11. yoana17yoana zice:

  Daca as fi in locul tau mi-as scrie compunerea pe una dintre primele pagini libere.

 12. yoana17yoana zice:

  Asa cartea va avea o valoare sentimentala mai mare

 13. monika96 zice:

  ideea ioanei chiar este una foarte buna.astfel iti veii aduce aminte mereu de aceasta compunere minunata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s