Furiosii la Leda

FURIOŞII de David Moody
Traducerea: Cristina Ghidoveanu
Ediţie softcover; Format: 13 x 20 cm, 288 pagini; Preţ de listă: 39,90 lei. Precomanda acum cu 25% reducere. Click pe coperta.

„Un thriller violent şi ameţitor, în tradiţia lui H.G. Wells si Richard Matheson”

Furioşii este povestea unui om într-o lume care a luat-o razna – o lume infestată de frică, violenţă şi FURIE. Un orăşel din Anglia este lovit dintr-odată de o avalanşă de atacuri sângeroase. Botezaţi de mass-media „Furioşii”, autorii lor ucid fără vreo avertizare şi cu sânge-rece pe oricine le iese în cale. În câteva secunde, oameni perfect normali nu se mai pot controla şi devin nişte criminali turbaţi. Toată lumea e îngrozită. Nimeni nu mai îndrăzneşte să iasă din casă, să meargă la serviciu, să vorbească. În haosul general care ameninţă să se extindă în toată lumea, se mai poate şti oare cine e victimă şi cine Furios? Deşi noua directivă este „Întâi atacă şi lasă întrebările pentru mai târziu!”, s-ar putea ca această poveste să aibă un răspuns extrem de surprinzător… Un roman care se citeşte pe nerăsuflate… şi cu răsuflarea tăiată!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Furiosii la Leda

  1. Cristina zice:

    Hmm… imi plac petele de sange de pe coperta. Cartea este plina cu adrenalina, violenta, rautate si tot ce ne mai trece prin minte.
    Desi nu sunt in general o mare iubitoare a cartilor de acest gen, aceasta mi-a captat interesul. Ar prinde bine la public daca s-ar realiza si un film dupa ea.

  2. Oanna zice:

    Un thriller plin de actiune, suspans…mie imi place acest gen de lectura si sunt sigura ca as citi-o cu cea mai mare placere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s