Noutati Leda si CorinTeens pentru lunile Martie – Mai 2011

 

SACRIFICIU FINAL

BESTSELLER NEW YORK TIMES


Ultimul episod cutremurător de la Academia Sf. Vladimir

Zarurile au fost aruncate.

Crimă. Dragoste. Gelozie. Şi sacrificiu final.

Regina a murit şi lumea Moroilor nu va mai fi niciodată la fel. Pe Rose, victima unei înscenări, o aşteaptă o execuţie nedreaptă – se pare că  nici chiar Dimitri nu o va mai putea salva acum… Iar Lissa este implicată într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru tronul regal.

Fetele se văd nevoite să se bazeze pe duşmani şi să-i pună sub semnul întrebării pe cei în care aveau încredere…

Dar dacă singura soluţie ar fi de fapt să jertfească ceea ce este mai important pentru ele?

Să se sacrifice una pe alta?

Traducere din limba engleză de ADRIAN DELIU     

Format: 13×20 cm, 576 pagini, copertă cartonată

Preţ: 49,90 lei

Colecţia: Fantasy

RITUALUL

Primul volum din seria CERCUL SECRET de L.J. Smith

 

O fascinantă poveste despre iubire,mistere întunecate

şi puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri

Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH

 

CORINTeens, imprint al editurii CORINT JUNIOR, publică prima sa serie fantasy – CERCUL SECRET. Seria este scrisă de L.J. Smith, autoarea seriei bestseller naţional şi internaţional Jurnalele Vampirilor, serie apărută la editura LEDA.

Seria Jurnalele Vampirilor de L.J. Smith a fost adaptată pentru televiziune, serialul având premiera în toamna lui 2009.

Forţată să se mute din însorita Californie în mohorâtul orăşel

New Salem, Cassie tânjeşte la început după vechea ei viaţă.

Cu timpul, se simte ciudat de legată de un grup de adolescenţi care face legea în şcoala ei. Iniţiată în sabatul vrăjitoarelor, care stăpâneşte acolo de secole, este atrasă în Cercul secret şi are parte de o aventură năucitoare şi terifiantă.

 

Dar atunci când se îndrăgosteşte de misteriosul Adam, Cassie

are de făcut o alegere dificilă: să folosească sau nu forţele întunecate pentru a-şi atinge scopul? O singură mişcare greşită

ar putea însemna sfârşitul!

Precomanda aici: Pret 29.93 lei.

 

BANCHETUL NEBUNILOR

Volumul 4 din Vampirii din Morganville de RACHEL CAINE

MORGANVILLE NU ESTE CEEA CE PARE…

VAMPIRII DOMNESC ASUPRA ORAŞULUI…

ŞI A TUTUROR CELOR CARE LOCUIESC ÎN EL.

În oraşul universitar Morganville, vampirii şi oamenii

au învăţat să trăiască într-o pace relativă. Totuşi, unii studenţi – cum este şi Claire Danvers – ştiu că, după lăsarea întunericului, învăţătura poate fi lăsată pe planul doi, mai importantă fiind supravieţuirea. Şi asta, mai ales după sosirea domnului Bishop, tatăl Ameliei – un vampir malefic, dornic de putere şi care acţionează dincolo de orice reguli.

Ceea ce doreşte el este inimaginabil de sinistru.

Abia în seara unui banchet, la care participă toţi vampirii,

alături de partenerii lor umani, Claire realizează care este planul lui Bishop… ca şi complicata şi funesta capcană pe care le-o întinde cetăţenilor cu sânge cald din Morganville…

Precomanda aici: Pret 29.93 lei.

 

 

REGINELE-DRAGON

Cartea a doua din Trilogia mistică de Traci Harding

O fascinantă incursiune în timp pe urmele Genei lui Isis

 

„Trilogia mistică alunecă imperceptibil între secole, continente şi unele dintre cele mai mari religii ale lumii antice şi ale celei moderne, unind mitologia egipteană cu miturile Graalului şi abordând teoriile conspiraţiei privind linia de sânge a lui Iisus Hristos.” — GOOD READING

Ashlee Devere, pe care cititorii au cunoscut-o în primul volum al trilogiei, Gena lui Isis, clarvăzătoare, istoric şi călătoare din secolul al XIX-lea, este solicitată de Frăţia Sangrealului să autentifice un text sumerian găsit pe un şantier arheologic.  Acest text se dovedeşte a proveni dintr-o perioadă anterioară Vechiului Testament, iar povestea despre Geneză pe care o spune este cu totul diferită. Dar, evident, Ashlee doreşte să vadă cu ochii ei locul unde a fost descoperit documentul. Şi de aici începe o aventură uluitoare pentru ea, soţul ei şi fiul lor mai mare, aventură care le va schimba destinul pentru totdeauna…

 

Tamar, fiica de treisprezece ani a faimoasei lingviste din secolul al XXI-lea Mia Montrose, citeşte pentru prima oară jurnalele lui Ashlee Devere şi în acelaşi timp suferă o transformare uluitor de rapidă a abilităţilor ei psihice şi a înfăţişării fizice, total neaşteptată pentru ea, dar prevestită de alţii. În destinul ei se deschide o cale nouă, graţie lui Kali, o puternică zeiţă şi una dintre păstrătoarele cheii pierdute a porţii care face legătura dintre lumea noastră şi cea următoare – căci destinul lui Tamar este să determine soarta întregii lumi.

 

De la Piramidele din Egipt la legendarele Săli din Amenti, de la miturile viitorului la ştiinţele antice, de la sacru la profan – cursa pentru dezlegarea misterelor liniei de sânge a Graalului lansează o provocare înseşi naturii zeilor…

 

Dacă vă plac simbologia, Codul lui Da Vinci, poveştile de dragoste şi tot ce ţine de abilităţile paranormale, atunci această fantezie fascinantă este lectura potrivită.

Precomanda aici: Pret 37.43 lei.

 

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Noutati Leda si CorinTeens pentru lunile Martie – Mai 2011

 1. Cristina zice:

  Leda chiar s-a miscat foarte repede in ultima luna :)) Iar din cate am inteles, admin a anuntat ca pe coperta urmatorului volum din Vampirii din Morganville se va afla personjul Michael.
  Si a aparut si in romania aceasta serie a lui L.J.Smith, sper sa aiba succes la fel cum a avut si are JV. Chiar sunt interesata de Ritualul 😀

 2. Francesca zice:

  Se vede ca Ritualul a fost scrisa prin 1992 , coperta imi aminteste de cartile pe care le gasesc la bunica.Cam acelasi design. In schimb actiunea pare super ,dar mi se pare ciudat ca dintre toate cartile ei Jurnalele Vampirilor este cea mai populara.Sper ca asta nu inseamna ca restul nu sunt asa de bune.
  Cred ca o sa inceapa sa apara din ce in ce mai multe serii acum ca si Corint Teens a intrat in joc . :> Mi se pare super ca in sfarsit incep sa apara pe piata si in Romania seriile de succes din strainatate,la care inainte doar speram. Si acest lucru doar pentru ca Leda ne asculta si pe noi cititorii si tine cont de parerile noastre.

 3. Oanna zice:

  Cate carti faine urmeaza sa apara.
  Ma bucur ca vor aparea si la noi cartile din seria Cercul Secret caci am mai auzit de ele si imi doresc sa le citesc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s